Το βαλιτσάκι PIAGGIO MP3 χωρητικότητας 48 λίτρων αυξάνει τη χωρητικότητα του ΜΡ3 στα 110 λίτρα. Διαθέτει ανατρεπόμενη σχάρα για να επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο πίσω μέρος του ΜΡ3. Διαθέτει πλάτη για το συνεπιβάτη στο χρώμα και υλικό της σέλας, με το logo MP3 και δύο ανακλαστήρες.


Ειδική πλάτη για το συνεπιβάτη που προσαρμόζεται στη σέλλα. Μαύρη με το logo MP3.


Το νέο παρμπρίζ μεσαίου μεγέθους “Style”για το PIAGGIO MP3 είναι από υψηλής ποιότητας μεθακρυλικό εστέρα πάχους 4mm. Χάρις στο σταθερό σύστημα στήριξης, συμπεριλαμβάνεται στην έγκριση τύπου του οχήματος. Τονίζουμε ότι τα παρμπρίζ που κυκλοφορούν από ανταγωνιστικές εταιρίες έχουν διαφορετικά συστήματα στήριξης που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στις μεγάλες ταχύτητες.


Πρωτοποριακός μεγάλος, διαφανής ανεμοθώρακας για το PIAGGIO MP3 με ειδικό σχεδιασμό για μέγιστη προστασία και χούφτες. Κατασκευασμένος από ειδικό αντιχαρακτικό μεθακρυλικό εστέρα (4mm) εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ορατότητα και εγγυάται ακαμψία και στιβαρότητα. Αν και το παρμπρίζ “Comfort” είναι πολύ μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα παρμπρίζ δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην οδήγηση, χάρις στο αεροδυναμικό του σχήμα σε συνδυασμό με την οδική συμπεριφορά του ίδιου του οχήματος.


Προστασία ποδιών αδιάβροχη από polyamide/polyester για το PIAGGIO MP3. Με σύστημα εύκολης προσαρμογής στο όχημα.


Η μπαταρία διαρκεί 150 λεπτά. Η μπαταρία και ο φορτιστής διατίθενται χωριστά.


E-POWER electronic alarm with electronic key and two buttons remote control. Preinstalled Plug & Play connection specific cable included.


Αντικλεπτική αλυσίδα πάχους 8mm με ειδικό κάλυμμα και λουκέτο υψηλής αντοχής.


Τα χειμερινά ελαστικά για PIAGGIO MP3 είναι κατάλληλα για δρόμους με έντονη ολισθηρότητα. Η χρήση τους ενδείκνυται για ολισθηρούς ή βρεγμένους δρόμους και για χαμηλές θερμοκρασίες.   


Η χρήση τους ενδείκνυται για ολισθηρούς ή βρεγμένους δρόμους και για χαμηλές θερμοκρασίες. Διαθέσιμα για τις εκδόσεις 125cc και 250cc.