Το βαλιτσάκι PIAGGIO MP3 χωρητικότητας 48 λίτρων αυξάνει τη χωρητικότητα του ΜΡ3 στα 110 λίτρα. Διαθέτει ανατρεπόμενη σχάρα για να επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο πίσω μέρος του ΜΡ3. Διαθέτει πλάτη για το συνεπιβάτη στο χρώμα και υλικό της σέλας, με το logo MP3 και δύο ανακλαστήρες.


Ειδική πλάτη για το συνεπιβάτη που προσαρμόζεται στη σέλλα. Μαύρη με το logo MP3.


Βαλιτσάκι 36lt στα χρώματα του οχήματος με πλάτη για τον συνεπιβάτη στο υλικό και χρώμα της σέλλας. Περιλαμβάνει κιτ στήριξης. Χωράει ενα full-face κράνος ή ένα ανοιγομενο και ένα Jet. Αποσπώμενο. Λογότυπο Piaggio   


Βαλιτσάκι 36lt στα χρώματα του οχήματος με πλάτη για τον συνεπιβάτη στο υλικό και χρώμα της σέλλας. Περιλαμβάνει κιτ στήριξης. Δυνατότητα χωρητικότητας ενός full-face κράνους ή ενός ανοιγμένου και ενός Jet. Αποσπώμενο. Λογότυπο Piaggio.   


Καπάκι στα χρώματα του οχήματος   


Βαλιτσάκι “Easy Case” χωρητικότητας 32lt. Περιλαμβάνει βάση στήριξης και πλάτη συνεπιβάτη στο χρώμα και υλικό της σέλλας. Σύστημα One-lock. Καπάκι βαλίτσας διατίθεται χωριστά   


Η θήκη αποθήκευσης “Easy bag” είναι μια πρωτοποριακή θήκη που προσαρμόζεται εύκολα στην εσωτερική πλευρά (μόνο με 4 βίδες). Η θήκη είναι φτιαγμένη από αδιάβροχο, ανθεκτικό ύφασμα. Χρώμα: μαύρο με το logo Carnaby.   


Βαλιτσάκι 33lt από πολυπροπυλένιο. Περιλαμβάνει την ειδική βάση στήριξης σε μαύρο χρώμα. Άθραυστο και ανθεκτικό. Διατίθεται στα χρώματα του οχήματος.   


Βαλιτσάκι 28 λίτρων άβαφο ή με βαμμένο καπάκι.   
 


Βαλιτσάκι 28 λίτρων βαμμένο καπάκι σε τέσσερα χρώματα.