Το νέο παρμπρίζ μεσαίου μεγέθους “Style”για το PIAGGIO MP3 είναι από υψηλής ποιότητας μεθακρυλικό εστέρα πάχους 4mm. Χάρις στο σταθερό σύστημα στήριξης, συμπεριλαμβάνεται στην έγκριση τύπου του οχήματος. Τονίζουμε ότι τα παρμπρίζ που κυκλοφορούν από ανταγωνιστικές εταιρίες έχουν διαφορετικά συστήματα στήριξης που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στις μεγάλες ταχύτητες.


Πρωτοποριακός μεγάλος, διαφανής ανεμοθώρακας για το PIAGGIO MP3 με ειδικό σχεδιασμό για μέγιστη προστασία και χούφτες. Κατασκευασμένος από ειδικό αντιχαρακτικό μεθακρυλικό εστέρα (4mm) εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ορατότητα και εγγυάται ακαμψία και στιβαρότητα. Αν και το παρμπρίζ “Comfort” είναι πολύ μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα παρμπρίζ δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην οδήγηση, χάρις στο αεροδυναμικό του σχήμα σε συνδυασμό με την οδική συμπεριφορά του ίδιου του οχήματος.


Το μεσαίο μεγέθους παρμπρίζ είναι από μεθακρυλικό εστέρα πάχους 4mm και συνοδεύεται από ένα κομψό κιτ στήριξης από χρώμιο, προσφέροντας προστασία από τον αέρα και τη βροχή. Περιλαμβάνεται στην έγκριση τύπου του οχήματος για τα 250 και 500cc.   


Ανεμοθώρακας από μεθακρυλικό εστέρα, πάχους 4mm. Περιλαμβάνεται στην έγκριση τύπου του οχήματος   


Άθραυστος ανεμοθώρακας από μεθακρυλικό εστέρα, με ελαστικό περίβλημα. Συμπεριλαμβάνεται στην έγκριση τύπου του οχήματος.   
 


Άθραυστος ανεμοθώρακας από μεθακρυλικό εστέρα, με ελαστικό περίβλημα. Συμπεριλαμβάνεται στην έγκριση τύπου του οχήματος.   


Ανεμοθώρακας από μεθακρυλικό εστέρα πάχους 4mm. Περιλαμβάνεται στην έγκριση τύπου του οχήματος   


"Ψηλός ανεμοθώρακας από 4 mm μεθακρυλικού εστέρα με κομψό σύστημα στήριξης και χούφτες για άριστη προστασία από τη βροχή και τον αέρα. Συμπεριλαμβάνεται στην έγκριση τύπου του οχήματος. Μόνο για το PIAGGIO Χ-EVO 125cc. "   


Κοντό παρμπρίζ από μεθακρυλικό εστέρα πάχους 4mm. Με “Vespa Originale Logo”.   


Παρμπρίζ μεσαίου μεγέθους, πάχους 4mm