Προστασία ποδιών αδιάβροχη από polyamide/polyester για το PIAGGIO MP3. Με σύστημα εύκολης προσαρμογής στο όχημα.


Η μπαταρία διαρκεί 150 λεπτά. Η μπαταρία και ο φορτιστής διατίθενται χωριστά.


Αδιάβροχη προστασία ποδιών. Προσαρμόζεται στο όχημα με βίδες. Σε μαύρο χρώμα με λογότυπο Piaggio.


Ψηλός ανεμοθώρακας από μεθακρυλικού εστέρα πάχους 4mm με κομψό σύστημα στήριξης και χούφτες για άριστη προστασία από τη βροχή και τον αέρα. Συμπεριλαμβάνεται στην έγκριση τύπου του οχήματος.   


Προστασία ποδιών. Προσαρμόζεται στο όχημα με 8 βίδες. Από αδιάβροχο ανθεκτικό υλικό, σε μαύρο χρώμα με το λογότυπο Piaggio.   


Είναι μία πρωτοποριακή και κομψή προστασία ποδιών από αδιάβροχο υλικό υψηλής ποιότητας με νέο σύστημα στήριξης.


“Magno” waterproof leg cover in polyamide and polyester with fl eece lining. Innovative magnet fastening system makes it easy to attach to metal leg shields: no unattractive laces. Stolen cover replaced within one-year anti-theft warranty period valid for duration of initiative.   


Προστασία ποδιών "Magno" . Αδιάβροχη προστασία ποδιών από πολυαμίδιο και πολυέστερ με επένδυση από φλις. Πρωτοποριακό σύστημα με μαγνήτες, για εύκολη τοποθέτηση χωρίς αντιαισθητικούς ιμάντες.   


Κουκούλα οχήματος με ειδικά ανοίγματα για αξεσουάρ. Από αδιάβροχο υλικό, με ανακλαστήρα και διαφανές κάλυμμα πινακίδας. Σε μαύρο χρώμα με λογότυπο Vespa   


Προστασία ποδιών αδιάβροχη από polyamide/polyester με εσωτερική επένδυση fleece. Νέο πρωτοποριακό σύστημα προσαρμογής στο όχημα με την χρήση μαγνητών.